NİKSAR'DA ŞEKERSİZ BAL ÜRETEN ÜRETİCİYE ÖDÜL..

NİKSAR'DA ŞEKERSİZ BAL ÜRETEN ÜRETİCİYE ÖDÜL..

NİKSAR'DA ŞEKERSİZ BAL ÜRETEN ÜRETİCİYE ÖDÜL..

NİKSAR'DA ŞEKERSİZ BAL ÜRETEN ÜRETİCİYE ÖDÜL..

NİKSAR'DA ŞEKERSİZ BAL ÜRETEN ÜRETİCİYE ÖDÜL..
04 Kasım 2021 - 01:25



2021 yılı Tokat'ta Tokat  Arı Yetiştiricileri ve Bal Üreticileri Birliği tarafından düzenlenen “En İyi Bal” yarışmasının ödülleri bugün Tokat'ta  sahiplerine dağıtıldı.

Yarışma için Tokat  Arı Yetiştiricileri ve Bal Üreticileri Birliği’ne kayıtlı üreticilerden alınan bal numuneleri   Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Gıda analizleri  Uygulama ve Araştırma Merkezi  laboratuarlarında Nem Tayini, Şeker Kompozisyonu Tayini, HMF Tayini, pH Analizi, Diastaz Aktivitesi Tayini, Prolin Tayini, Serbest Asitlik, Elektriksel İletkenlik Tayini başlıkları üzerine incelendi.

Laboratuar sonuçları  Tokat  Bal Üreticileri birliği tarafından oluşturulan heyet nezdinde incelenerek açıklandı.

Laboratuardan gelen numunelere göre  Niksar'dan sadece  Umurlu köyü  İmam Hatipliğinden  emekli olan Enver Demircioğlu'nun ürettiği bal heyet tarafından ödüle değer görüldü.
 Enver Demircioğlu'nun yanı sıra Tokat'tan da ödüle değer görülen üreticilerde ödüllerini aldılar.

Dereceye giren Niksar'dan Enver Demircioğlu'nu ve Tokat'taki diğer üreticileri tebrik ediyor, ilimizin ve Niksar'ımızın bal kalitesinin artırılması ve ülke geneline duyurulması  katkıda bulunan Enver Demircioğlu'na  teşekkür ediyoruz.
İletişim: Enver Demircioğlu
05375842099
#Niksarpaylaşım

Bu haber 545 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum