Reklam

Tarım Bakanlığı Organik Tarım Kontrolörü Eğitimi

Organik Tarım Kontrolörü Eğitimi Organik Tarım Kontrolorü Eğitimi Duyurusu Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan protokol kapsamında 31 Mayıs – 10 Haziran 2021 tarihleri arasında..

Tarım Bakanlığı Organik Tarım Kontrolörü Eğitimi

Organik Tarım Kontrolörü Eğitimi Organik Tarım Kontrolorü Eğitimi Duyurusu Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan protokol kapsamında 31 Mayıs – 10 Haziran 2021 tarihleri arasında..

Tarım Bakanlığı Organik Tarım Kontrolörü Eğitimi
30 Nisan 2021 - 12:31

Organik Tarım Kontrolörü Eğitimi

Organik Tarım Kontrolorü Eğitimi Duyurusu
Tarım ve Orman Bakanlığı ile  Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan protokol kapsamında 31 Mayıs – 10 Haziran 2021 tarihleri arasında “Organik Tarım Kontrolörü Eğitimi” uzaktan eğitim şeklinde düzenleneceği belirtildi.

Ayrıntılı bilgiye;

https://www.tse.org.tr/Icerik/DuyuruDetay?DuyuruID=6071 linkinden ulaşılabilmektedir.

Uzaktan Eğitim Tarihi : 31 Mayıs – 10 Haziran 2021

Sınav Tarihi: 11 Haziran 2021 Cuma (saat 09:30) 

Başvuru Alım Tarihi: 27 Nisan 2021 Salı (saat 10:30) 

  • Uzaktan Eğitim: 31 Mayıs – 10 Haziran 2021 uzaktan eğitim olacak şekilde düzenlenecektir.
  • Sınav11 Haziran 2021 saat: 09:30 da düzenlenecek olan sınav; Uzaktan olarak düzenlenecektir.
  • Eğitim ve Sınavın tamamı uzaktan olarak düzenlenecektir,
  • Eğitim Başlangıç ve Bitiş saatleri değişim olması durumunda ilan edilecek olup, başvurusu tamamlanan katılımcılarımıza mail ile ayrıca bilgilendirme yapılacaktır

 

Eğitim başvuruları; “ http://basvuru.tse.org.tr/uye/ “ adresi üzerinden 27 Nisan 2021 Salı (saat 10:30) tarihinden 21 Mayıs 2021 (saat 15:30) tarihine  kadar, başvuru alımı yapılacaktır. Başvurular yazılım aracılığı ile alınacak olup belirtilen süre içerisinde başvuru alımı yapılabilecektir. Belirtilen tarihten önce başvuru işlemleri kapalı durumda olacaktır.

Kontenjanımız 35 kişi ile sınırlıdır.

BAŞVURU EVRAKLARINI GÖRSEL ANLATIMA GÖRE YÜKLEYEN VE TARAFIMIZCA BAŞVURUSU UYGUN GÖRÜLEN İLK 35 KİŞİ EĞİTİME KATILABİLECEKTİR.

Başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağı “ Görsel Anlatım.pdf “ ekinde detaylı bir şekilde gösterilmiştir.

Başvuru yapılırken Görsel Anlatımdaki adımlar takip edilmediği durumlarda başvuru eksik kalabilmekte ve başvuru geçersiz olabilmektedir, bu sebeple eksik yapılan başvurular kontenjan dışı kalacaktır. (Başvuru için Görsel anlatım eki sayfanın altında eklerde mevcuttur)

Başvuru yapımından önce; Görsel anlatım ekinde belirtildiği gibi adımları takip ederek “Diploma ve Dekont ekini taratılmış olarak sisteme yüklemeniz istenecektir. Bu ekleri daha önceden taratılmış olarak hazır bulundurmanız; Başvuru esnasında yaşanan yoğunluk sebebiyle başvuru işlemlerini kısa süre içerisinde bitirmenize yardımcı olacaktır.

Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra e-mail adresinize; Başvurunuzun onaylandığını belirtilen mail gelecektir, Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra herhangi bir form göndermenize gerek kalmamaktadır.

  • Program 9 gün eğitim ve 1 gün sınav olmak üzere toplam 10 gündür
  • Eğitime ait tüm dokümanlar katılımcılara ücretsiz olarak mail aracılığı ile gönderilecektir.
  • Eğitim Kontejanımız 35 Kişiliktir
  • Başvuru Alım Tarihi: 27 Nisan 2021 Salı (saat 10:30)
  • Başvuru Bitiş Tarihi: 21 Mayıs 2021 (saat 15:30) 
  • Uzaktan Eğitim Tarihi: 31 Mayıs – 10 Haziran 2021
  • Uzaktan Eğitimin Başlama Saati:   09:30 
  • Sınav  Tarihi:  11 Haziran 2021 Cuma
  • Sınav Başlama Saati:  09:30 

 

Öğrenim: Eğitim’e katılmak isteyen adayların Ziraat Mühendisi veya Gıda Mühendisi, bölümü mezunu olması gerekmektedir

 EĞİTİME KATILACAK ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER:

  1. Diploma taratılmış olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir
  2. Eğitim/Sınav ücreti banka dekontu taratılmış olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir

 EĞİTİM, SINAV ve SERTİFİKA ÜCRETİ:  1.350,00 TL + %18 KDV = 1.593,00 TL

  • Alıcı: TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ
  • Hesap No:  TSE Banka Hesabı,
  • Banka ismi: Vakıfbank
  • Banka Şube: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Ankara Bağlı Şube.
  • Şube Kodu: 884
  • IBAN No: TR08 0001 5001 5800 7286 9957 88
  • Hesap No: 00158007286995788
  • Dekont Açıklaması:  “ PBM-OTU KONT. EĞ. ÜCRETİ (AD-SOYAD)  “

 

  • Eğitim’in açılabilmesi için yeterli kontenjan sayısına ulaşılamaması gibi durumlarda TSE tek taraflı olarak Eğitim tarihi ile ilgili değişim yapma yetkisine sahiptir.

 

  • Belgelendirme programı, başvuru, yeniden belgelendirme ve belge geçiş ile ilgili şartları, belgelendirmenin kapsamı, değerlendirme proseslerinin yürütülmesi, başvuru sahibinin hakları ve belgelendirilmiş kişilerin görevleri ile ilgili olarak başvuruda bulunun kişiler görevlendirilmiş personelle aşağıda verilmiş olan iletişim adreslerinden öğrenebilirler.

 

  • Eğitim başvurusu tamamlanan katılımcılarımız Eğitim başlamadan; talepleri doğrultusunda ücret iadesi isteyebilirler, Eğitim başladıktan sonra; (Eğitime 1 gün dahil) katılım olması durumunda, Eğitim için yatırılan ücret iade edilemez sadece Sınav ve Belge ücreti iade edilmektedir

 

  • Eğitim için başvurup; kontenjan dışında kalan katılımcılarımızın ücretleri; (istekleri doğrultusunda) ücret iadeleri yapılmaktadır, ücret iadesi için dilekçe doldurulup TSE Personel Belgelendirme Müdürlüğü’ne posta ile gönderilmesi gerekmektedir, dilekçeniz işleme konulduktan 1,2 hafta içerisinde iade işlemleri tamamlanıp ücretiniz hesabınıza aktarılır (bu dilekçe şablonu istenildiğinde program sorumlusu tarafından gönderilmektedir)

 

  • Eğitim, Sınav ve Belgelendirme için başvuru yapan tüm katılımcılarımız; Duyuru sayfasında yazmakta olan tüm durumları kabul etmiş sayılmaktadırlar.

 

Uzaktan Eğitim için:

Uzaktan Eğitim için Başvurusu tamamlanan katılımcılara Eğitimden yarım saat önce Eğitim davet maili gelecektir. Bu davet mail açıldığında Uzaktan Eğitime giriş yapılabilir. Nasıl giriş yapılacağı ile ilgili Görsel anlatım klavuzu sayfanın altındaki eklerde mevcuttur, bu klavuz adım adım izlenerek Uzaktan Eğitim’e çok kolay bir şekilde katılım sağlanabilecektir.

 

  1. Tarafınıza Gelen mail içeriğinde Eğitime giriş daveti bulunacaktır. Bu sebeple mail adresinizden giriş yapmanız gerekmektedir.

 

  1. SkypeMeetingsAp” uygulaması yüklenmelidir, Size gelen mailde Uygulamanın yüklenmesi için gereken link bulunmaktadır, Başvuru adımlarını izlerken bu uygulama (halihazırda yönlendirme yapılmış olacaktır) kolayca yüklenebilir. Kullanılan uygulama ismi: “ Skype Kurumsal” dır.

 

  1. Uzaktan Eğitim için Mobile Uygulamalarda (Telefon/Tablet) Eğitim, verimli çalışmaması sebebiyle sadece: Masaüstü Bilgisayar/Laptop/Notebook kullanımı tavsiye edilmektedir.

 

  1. Sayfa altında “Uzaktan Eğitim Görsel Anlatımı” eki bulunmaktadır, Bu ek, adım adım izlenerek Eğitim günü başvurunun nasıl yapılacağı ayrıntılı bir şekilde gösterilmektedir.

 

  1. Uzaktan Eğitime (1 gün bile) Katılım olmaması durumunda Başvuru yapılmış olsa bile Eğitime katılım olmaması sebebiyle Belge Düzenlenmeyecektir.

 

  1. Eğitimde kullanılacak Sunumlar başvuruda bulunan katılımcılara mail adresleri üzerinden gönderilecektir.

 

Uzaktan Sınav nasıl düzenlenecektir

  1. Organik Tarım Kontrolörü Sınavı Uzaktan Eğitim sayfası üzerinden düzenlenecektir;  teorik sınav (50 adet çoktan seçmeli test sorusu ve 3 adet klasik soru) ve sözlü sınav 3 adet olay soru olmak üzere toplam 2 bölümlü sınav,  4 oturum olacak şekilde düzenlenecektir.
  2. Olay soru savunmasında (4.oturum) kamera ve mikrofon bağlantısı olacaktır, Bu sebeple kamera ve mikrofon temini katılımcı sorumluluğundadır.
  3. Sınav ile ilgili ayrıntılar; başvuru yapan katılımcılara ayrıca mail olarak ayrıntılı olarak gönderilecektir.

 

 

İLETİŞİM:

Hasan HACIABDULLAHOĞLU

Tel    :  0 312 416 62 79

E-posta:  [email protected]

Bu haber 586 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum