Reklam

Vali Erol, Çamaş ve Kabataş İlçelerini Ziyaret Etti

Vali Erol, Çamaş ve Kabataş İlçelerini Ziyaret Etti

Vali Erol, Çamaş ve Kabataş İlçelerini Ziyaret Etti

Vali Erol, Çamaş ve Kabataş İlçelerini Ziyaret Etti

Vali Erol, Çamaş ve Kabataş İlçelerini Ziyaret Etti
16 Mart 2024 - 21:02


Ali Yazan/ Ordu 
Vali Muammer Erol, çeşitli ziyaret, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında bugün de Çamaş ve Kabataş ilçelerini ziyaret etti.

Kaymakamlığı Ziyaret Etti

Beraberinde İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ile birlikte ilk olarak Çamaş İlçesine giden Vali Erol, buradaki programına Kaymakamlığı ziyaret ederek başladı.

Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı Mehmet Emin Şen,  Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, İlçe Emniyet Amiri Bayram Çolak, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Bülent Donbaloğlu tarafından karşılanan Vali Muammer Erol, Kaymakamlık Makamına geçerek  ilçenin genel durumu, ihtiyaçları ve ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Mehmet Emin Şen’den bilgi aldı.

Çamaş’ın asayiş yönünden huzurlu, sakin ve sıkıntısız bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Mehmet Emin Şen, ziyaretlerinden dolayı Vali Muammer Erol’a teşekkür etti.

Vali Muammer Erol, mesleğe yeni başlayan genç Kaymakamların kendilerini mesleki yönden iyi yetiştirmeleri ve yabancı dillerini geliştirmeleri tavsiyelerinde bulundu.

 Belediyeyi Ziyaret Etti

Vali Erol,  Çamaş Belediyesini de ziyaret ederek, belediye hizmetleri, yatırımlar, projeler ve ihtiyaçlar hakkında Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası’ndan bilgi aldı.

Belediye çalışmaları, hizmetleri ve projeleriyle ilgili Vali Erol’a detaylı bilgi veren Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, “İlçemizde 600 km’yi bulan yol ağımız var. Geçtiğimiz yıllarda 5 defa sel afetine maruz kaldık.  Sel afetleri, 6 Şubat depremi ile birlikte ciddi bir yük getirdi bize. Zor bir süreçten geçtik. Ama Allah’a şükür kısa sürede yıkılan, tahrip olan altyapı hizmetlerini yaptık. Hizmetlerimiz devam ediyor. Bu vesileyle ilçemize hoş geldiniz diyorum. Ziyaretinizle bizleri onura ettiniz. Çok teşekkür ediyorum”  dedi.

 Emniyet ve Jandarmayı Ziyaret Etti

Çamaş  programı kapsamında, İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Muammer Erol, İlçe Emniyet Amiri Bayram Çolak ve İlçe Jandarma Komutanı Bülent Donbaloğlu’ndan ilçenin güvenlik ve asayiş durumu hakkında bilgi aldı.

Kabataş Kaymakamlığını Ziyaret Etti

Vali Muammer Erol, Çamaş  İlçe programının ardından Kabataş İlçesine hareket etti.

Kabataş Kaymakamlığını  ziyaret ederek programına  başlayan Vali Muammer Erol, Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı İbrahim Karakuş, Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Vali Erol, daha sonra Kaymakamlık Makamına geçerek, Kaymakam İbrahim Karakuş’tan ilçenin genel durumu, sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Kabataş Belediyesini Ziyaret Etti

Kabataş Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Vali Erol, Belediye Başkanı Yakup Yılmaz’dan belediye hizmetleri, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, Dünya Bankası tarafından finanse edilen Bolaman Havzası Projesi kapsamında Kabataş ilçesine yapılacak yatırımlar hakkında da Vali Muammer Erol’a bilgi verdi.

 İlçe Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığını Ziyaret Etti

Kabataş programı kapsamında, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Muammer Erol, İlçe Emniyet Amiri Muzaffer Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Önal’dan ilçenin güvenlik ve asayiş durumu hakkında bilgi aldı.

Bu haber 202 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum