Reklam

Vali Sonel, Fatma Mağden İlkokulu/Ortaokulu'nu Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel, okulların ihtiyaçlarını yerinde görmek, öğrenci ve öğretmenlere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla yapmakta olduğu okul ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Sonel, Fatma Mağden İlkokulu/Ortaokulu'nu Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel, okulların ihtiyaçlarını yerinde görmek, öğrenci ve öğretmenlere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla yapmakta olduğu okul ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Sonel, Fatma Mağden İlkokulu/Ortaokulu'nu Ziyaret Etti
22 Mayıs 2023 - 21:32

Her hafta Pazartesi günü sabahları okul ziyaretinde bulunarak mesaisine başlayan ve bunu bir gelenek haline getiren Vali Tuncay Sonel, bugün de Altınordu ilçemizdeki Fatma Mağden İlkokulu/Ortaokulu’nu ziyaret etti. Beraberinde, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte Fatma Mağden İlkokulu/Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali Sonel, Okul Müdürü Hayati Çelikkol’dan okulun genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Fatma Mağden İlkokulu/Ortaokulu’ndaki tüm derslikleri ziyaret eden Vali Sonel, sınıflarda öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbette bulundu. Öğrenci ve öğretmenlerin hal ve hatırlarını soran Vali Sonel, “Her hafta başında bir okulumuzu ziyaret ediyoruz.
Öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerimizle bir araya gelip, hem hasbihalde bulunuyor, hem de varsa okulumuzun ihtiyacını öğrenip gidermeye çalışıyoruz. Bu hafta da Fatma Mağden İlkokulu/Ortaokulu’muzu ziyaret ettik” dedi. Vali Tuncay Sonel, sınıflarda öğrencilerle yaptığı sohbette, “ne olmak istiyorsunuz?” diyerek, hangi mesleği hedeflediklerini sordu. Yılların çok çabuk geçtiğini ifade eden Vali Sonel, “Bu günlerin kıymetini bilin. Yıllar çok çabuk geçiyor.

Bu günden kendinize bir hedef belirleyin ve o hedef doğrultusunda çalışın” diye konuştu. Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Vali Sonel, “Bol bol kitap okuyun. Kitap okumak başarınızı artırır. Sosyal aktivitelerle kendinizi geliştirin. İleride hangi mesleği seçerseniz seçin, ya da hangi işi yaparsanız yapın, ama severek yapın, isteyerek yapın. Sevmediğiniz işte başarılı olamazsınız. Severek yaptığını işte daha çok başarılı olursunuz. Hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun. İnşallah sizleri ileride güzel yerlerde görürüz” diyerek, nasihatlerde bulundu.

Öğrencilerden, bir istekleri olup olmadığını da soran Vali Sonel, bazı öğrencilerin müstakil bilgisayar odası ve kütüphane, yazılım dersleri, spor ve park alanları gibi isteklerinin de yerine getirileceğini söyledi. Taleplerini dile getiren öğrencileri tebrik eden Vali Sonel, “Sizleri çok seviyoruz. Sizlerin cıvıl cıvıl neşeli halde görmek, bizlere pozitif enerji veriyor. Her haftaki mesaimize sizlerden almış olduğumuz pozitif enerji ile başlıyoruz” şeklinde konuştu. Okulda görev yapan öğretmenlerle, Öğretmenler Odasında bir araya gelen Vali Sonel, öğretmenlerle tanıştı. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Sonel, “Geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimiz, bizim baş tacımızdır. Öğretmenlerimizi önemsiyoruz. Fedakarca görev yapan öğretmenlerimiz, her türlü övgüyü ve saygıyı hak ediyorlar. Kapımız, gönlümüz sizlere her zaman açık. Bir ihtiyacınız olduğunda hiç çekinmeden bizlere iletebilirsiniz. Sizleri seviyoruz, sizleri sayıyoruz” diye konuştu.
Ali Yazan /Ordu 

Bu haber 393 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum