Reklam

Anadolu’nun Mihenk Taşları

''Sanatçı, Yazar Bayram Bilge Tokel Ordu'da ‘’Anadolu’nun Mihenk Taşları'nı ’’Söyleyecek ''

Anadolu’nun Mihenk Taşları

''Sanatçı, Yazar Bayram Bilge Tokel Ordu'da ‘’Anadolu’nun Mihenk Taşları'nı ’’Söyleyecek ''

Anadolu’nun Mihenk Taşları
22 Nisan 2019 - 10:57


 
23 Nisan salı 2019 'da  Sanatçı, yazar Bayram Bilge Tokel, yarın,saat: 20:00 'da,Ordu Atatürk Kültür Merkezinde gençlere‘’Anadolu’nun Mihenk Taşları’’  Neşet Ertaş'ı" anlatacak. Tüm Gençlerimiz davetlidir.Ordu’daki Söyleşinin Bu Haftaki Konuğu THM Sanatçısı Bayram Bilge Tokel Oldu.!

“Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,Sanatçı, yazar Bayram Bilge Tokel,Türkülere sadece gönlünü değil ömrünü de vermiş değerli sanatçı Bayram Bilge Tokel’in sesiyle ve sazıyla hayat verdiği‘’Anadolu’nun Mihenk Taşları’’  Ordu Atatürk Kültür Merkezinde türküler söyleniyor, türküler üzerine konuşuluyor.

‘’Anadolu’nun Mihenk Taşları’’  Türkü klasikleri orijinaline uygun olarak icra ediliyor, yöre, tavır ve üsluplar öne çıkarılıyor ve program sanatçı konuklarla zenginleşiyor.

"Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğümüzce Usta Sanatçı Merhum Neşet Ertaş’ın anısına, Bayram Bilge Tokel’in sahne alacağı ‘’Anadolu’nun Mihenk Taşları’’ Söyleşileri kapsamında, 23 Nisan 2019 salı günü saat: 20:00’ da Atatürk Kültür Merkezinde ‘’Anadolu’nun Mihenk Taşları’’ programımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir."dedi.
 

Bu haber 748 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum