Reklam

BARAJIN ÇOCUKLARI HAYALLERİNE KAVUŞTU

BARAJIN ÇOCUKLARI HAYALLERİNE KAVUŞTU

BARAJIN ÇOCUKLARI HAYALLERİNE KAVUŞTU

BARAJIN ÇOCUKLARI HAYALLERİNE KAVUŞTU

BARAJIN ÇOCUKLARI HAYALLERİNE KAVUŞTU
24 Kasım 2023 - 22:15


 Ali Yazan /Ordu 

Ordu’da yatırımlarına aralıksız devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Topçam Barajı Bölgesinin 6 Mahallesine hizmet verecek Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahası hizmete girdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Topçam’da hizmet verecek Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahalarında Mesudiye Kaymakamı Bahri Gökalp, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Topçam Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımları ile ilk karşılaşmalar gerçekleştirildi.
Öğrencilerle birlikte futbol, voleybol, basketbol oynayan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Sizin için bu tesisler Devletimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Ordu Valiliğimiz, Mesudiye Kaymakamlığımız, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından sizlere spor yapmanız için kazandırıldı. Toplarınızı, ihtiyaçlarınızı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzden yollayacağız inşallah. Önemli olan burada sizlerin bu tesislere sahip çıkmanız ve boş zamanlarınızda bu tesislerde spor yapmanızdır. Başta bu tesislerimizin bize kazandırılmasında yardımcı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Sayın Valimiz Muammer Erol’a, Kaymakamımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, il başkanımıza gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Gençlerimize hayırlı olsun. ”dedi.

Bu haber 440 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum