Reklam

BENİM SEVGİLİ AK PARTİLİ ARKADAŞLARIM ...

Sn. Avukat Kenan Çebi Bey 'in sosyal medya hesabından yayınladığı "BENİM SEVGİLİ AK PARTİLİ ARKADAŞLARIM," başlıklı makalelerini siz değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

BENİM SEVGİLİ AK PARTİLİ ARKADAŞLARIM ...

Sn. Avukat Kenan Çebi Bey 'in sosyal medya hesabından yayınladığı "BENİM SEVGİLİ AK PARTİLİ ARKADAŞLARIM," başlıklı makalelerini siz değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

BENİM SEVGİLİ AK PARTİLİ ARKADAŞLARIM ...
07 Ağustos 2022 - 17:13


Bakıyorum da yandaş medyanızın, Ak-trollerinizin paylaşımlarını, hiç okumadan, sorgulamadan büyük bir zevk ile okuyup, beğenip paylaşıyorsunuz...
AKP'nin nasıl kurulduğunu, icazet için ABD'nin kapılarının nasıl aşındırıldığını, ABD'nin BOP eş başkanlığı teklifini, ABD'nin 'Ilımlı İslâm' teklifini ve de 'İsrail'e her şartta destek olma' tekliflerini nasıl kabul ettiğinizi de mi bilmiyorsunuz? Hani ABD sizin stratejik dostunuzdu? 
Biz rahmetli Eşref Bitlis Paşa'nın ABD ordusunun PKK'ya yardım ettiğini tespit edip açıklamasından sonra nasıl suikasta kurban gittiğini, BOP'un asıl gayelerinden birinin 'Kürdistan' projesi olduğunu yazıp, çizip, söylerken bizlere etmediğiniz küfür kalmamıştı... 
Bizler, Kandil Dağına bir kara harekâtı yapılmadan PKK'nın sonunun gelmeyeceğini söylerken, sizler ABD'nin talimatları doğrultusunda 'Açılım Politikası' uygulayıp, teröristlerle pazarlık masasına oturdunuz ve de onları affetmek için ayaklarına, Habur kapısına gezici mahkeme gönderdiniz... 
Şimdi de tutmuş "Biz, Anıtkabir'in çocuk parkı, Şort eylemi, Adalet yürüyüşü, Kebapçı Selahattin, Fatih Terim, Sarıklı saldırgan, Kıyafetime dokunma gibi saçmalıkları konuşurken AMERİKA; PKK kullansın diye sınırımıza 900 tır silah yığdı..." diye paylaşımlarda bulunuyorsunuz... Bizler bunları her gün yazıp, paylaşırken sahi sizler ne yapıyordunuz... Nerede rant var onları mı konuşuyordunuz? Ne oldu yine mi kandırıldınız?!
Şimdi sizlerden bir ricam var; eğer gerçekten vatansever iseniz lütfen AKP'nin yöneticilerine bir sorunuz, YUNANLILARIN İŞGAL ETTİĞİ 18 ADAYI NE ZAMAN GERİ ALACAKSINIZ. Yoksa sattınız da parasını yeni kurulan "VARLIK FONU"na mı devrettiniz?!
Genel Başkanınız rahmetli Denktaş'a Kıbrıs politikası konusunda "ÇÖZÜMSÜZLÜK ÇÖZÜM DEĞİLDİR" diyordu. Denktaş 2012 yılında vefat etti... Halâ geçen süre çözüm süreci için size yetmedi mi?!
Suriyeliler Türkiye'mizde milyonlar olarak Cuma namazı kılıyor da sizin çok sayın AKP'li yöneticileriniz "gelecek hafta "ŞAM'DA CUMA NAMAZI KILACAĞIZ" demelerine rağmen halen bu cuma namazını kılmadılar. SAHİ BU CUMA HANGİ CUMA?!
Son söz Sayın Genel Başkanınıza bir söyleseniz de bizim Kılıçdaroğlu kendisini istediği yandaş bir kanalda istediği Baş(!) Danışmanlarını yanına alması kabulü ile bir TV'DE AÇIK OTURUMA DAVET EDİYOR. Bundan kolay ne var... Kılıçdaroğlu da kim ki!.. Bir açık oturumda Kılıçdaroğlu'nun işini bitirir, sizin eski MYK üyeniz ünlü(!) AYHAN OĞAN'ın dediği gibi 'Yeni Devlet'in nasıl kurulacağını da öğrenmiş oluruz. NE DERSİNİZ?!
Sevgi ve saygılarımla...

Bu haber 907 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum