Reklam

CİLDİNİZİ GÜZELLEŞTİRECEK 9 STRATEJİ

Vücudumuzun en büyük organı olan cildimizin iyi olmasına neler neden oluyor veya neler cildimize zarar vererek kötüleştiriyor?

CİLDİNİZİ GÜZELLEŞTİRECEK 9 STRATEJİ

Vücudumuzun en büyük organı olan cildimizin iyi olmasına neler neden oluyor veya neler cildimize zarar vererek kötüleştiriyor?

CİLDİNİZİ GÜZELLEŞTİRECEK 9 STRATEJİ
20 Eylül 2021 - 11:28


Eğer dermatoloji, estetik cerrahi ve kozmetik endüstrisine inanıyorsanız iyi görünmek ve güzel bir cilt için çeşitli ürünlere bolca harcamalısınız. Tabii ki bu endüstrilerin size satacak çeşitli ürünleri vardır.
Ben farklı bir yaklaşım benimsiyorum. Size, sağlıklı cildin sırrının vücudunuzun üzerine sürdükleriniz değil vücudunuzun içine koyduklarınız olduğunu söylesem?
Bu endüstrilerin sizin bilmenizi istemedikleri sır, güzelliğin aslında içeriden geldiği. Pek çok cilt sorununu hormonlarınızı dengeleyerek, beslenmenizi değiştirerek, mikro besinleri sağlıklı düzeye getirmek ve bağırsaklarınızı iyileştirerek çözümleyebilirsiniz.
Bu kendinize dışarıdan bakım yapmamanız anlamına gelmiyor. Ben de size bazı iyi ürünleri kullanmanızı tavsiye edebilirim⁣ ancak cilt sorunlarınız varsa bunlar soruna nihai çözüm getirmeyecektir.
Dermatologların verdiği steroid kremler (kortizonlu), soyucular ve ağızdan alınan antibiyotikler gibi maddeler bağırsakları hasarlayarak uzun vadeli zararlar verebilirler. Akne için antibiyotik kullanmak, diğer invazif girişimler gibi sorunu sadece halı altına süpürür, çözümlemez.
⁣⁣⁣
Dr. Mark Hyman
Çeviri: Nurçin Çağlar
Kaynak: https://www.instagram.com/p/CKCwY5DM2wi/...
#sycilt #syciltsağlığı #sydermatolog #symarkhyman #sygüzellik #güzellik #ciltsağlığı #fonksiyoneltıp #fonksiyonelbeslenme #fonksiyoneltıpdiyetisyeni #fonksiyoneltıpyaşamkoçu #fonksiyoneltıpsağlıkkoçu
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'SAĞLIKLI CİLDİNİZİ GÜZELLEŞTİRECEK YASIYORUL 9STRATEJI Dr. Mark Hyman Üç Bir İki Şekerli ve işlenmiş gıdalardan uzak durun. Gida hassasiyetlerini elimine edin Bağırsak dengesini düzeltin Dört Beş Omega-3'ten zengin beslenin Altı Mikro besin dengelerinizi ideal düzeye getirin Yedi Düzenli olarak egzersiz yapın ve terleyin Sekiz İyi uyuyun Dokuz Stresinizi yönetin, gevşeme tekniklerini kullanın Toksik cilt ürünlerinden sakının Çeviri: Nurçin Çağlar Sağlıklı Yaşıyoruz®
 
Fotograf: Mutlukadinlar

Bu haber 418 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum