Reklam

Fatsa da cadde esnafı bunalmış durumda

Bir süredir altyapı çalışmalarının sürdüğü Sevgi Caddesi esnafları epeyce bunalmış durumda.

Fatsa da cadde esnafı bunalmış durumda

Bir süredir altyapı çalışmalarının sürdüğü Sevgi Caddesi esnafları epeyce bunalmış durumda.

Fatsa da cadde esnafı bunalmış durumda
17 Ekim 2020 - 16:26

 
Bir süredir altyapı çalışmalarının sürdüğü Sevgi Caddesi esnafları epeyce bunalmış durumda.
Fiskobirlik kavşağından başlayıp, eski hastane sapağı arasında kalan esnaflar adına konuşan cadde esnafı fındık tüccarı Ahmet Musapaşaoğlu “Bu yolu çok geciktirdiler” dedi. 
 
Altı aydır süren çalışmaların bir an önce bitirilmesini isteyen esnaflar, “Biz esnafız, burada bu yolun bir tarafından diğer tarafına en az 100 tane esnaf var. Benim kendi mağazam var, burada dükkanına kira verenler var, evine kira verenler var. Araba geçmiyor, bir ayda yapılacak yol altı aydan beri yapılmadı.” diyerek, belediyeye serzenişte bulundu. 
 
Musapaşaoğlu; “Bu millet çoluğuna çocuğuna evine ne götürecek bunların çocukları ne yiyecek, üniversitede çocukları okuyanlar var, hasta anası babası var, yatağında yatan var. Bu yolun bu kadar uzamasının sebebi nedir? Sırf İlgisizliktir.” 
 
Fatsa’da gazeteler yazıyor, diyen Ahmet Musapaşaoğlu “Fatsa’da kırk yıldan beri ilk defa Sevgi Caddesi yapılıyor. Yapılıyor ama Allah razı olsun yapandan, yaptırandan ama vatandaşı da bu kadar taciz etmenin, mağdur etmenin anlamı yok. Biz insanız sen benim çoluk çocuğumun hesabını yapmazsan, ben senin hesabını yapmazsam bizim birliğimiz, beraberliğimiz neye yaradı. Bunların yaptıkları AK Parti’ye zarar veriyor. Ak Parti’nin böyle yönetimi olmaz. Ak Partili adam böyle yapmaz. Ya bunlar Ak Parti’li değil, ya ben Ak Parti’yi tanıyamıyorum. Ak Parti doğmuş insanı değil, doğacak insanı bile mağdur etmiyor. Fiskobirlik sapağından bu tarafa sayarsak altı aydır yolumuz kapalı. Biz altı aydan beri mağduruz burada, bütün esnaf mağdur. Dün avukatım gelmişti yanıma. !Büyükşehir ve CİMER’e dilekçe verelim” dedim. Yazsak ne olacak. Şu yoldan bir insan geçiyor mu? Bir tane araba geçiyor mu? Fındık geliyor, adam; ‘kardeşim kusura bakma araba yanaşmadığı için filan yere verdim fındığımı’ diyor. Ne olacak şimdi bu kadar insan mağdur edilir mi? Ondan sonra ben Ak Parti’liyim, böyle Ak Partili olmaz. Ak Parti’li işini bilendir. Dağdaki yollar asfalt oldu şehrin içine bakın. Su giderlerini yapıyorlar birini yıkıyorlar. Bunun başta kontrolü olur, mühendisi olur, amiri olur, sorumlu adamı olur, kalfası olur. Oğlum bu böyle mi yapılıyor diyorum sen anlamazsın amca diyor. Sonra ki gün de yaptığı yeri söküyor. Bu memleket bizim, bu memleketin zararını ziyanını, giderini vatandaşın mağduriyetini, benim belediye başkanım anlamazsa büyükşehir belediye başkanım anlamazsa bunu kim anlayacak. Bu kadar işleri Cumhurbaşkanı’mıza mı ileteceğiz. Bizim başımızda bakanlık yapmış büyükşehir belediye başkanımız varken iyi kötü tecrübesi olan başımızda bir belediye başkanı varken bu işleri ileri doğrumu ileteceğiz. Yakışır mı bize? Bu kadar mağdur etmenin hiç bir anlamı yok. Bu mağduriyetten dolayı hakkımı helal etmiyorum. Bu kadar esnaf şikayetçi hüngür hüngür ağlıyor. Bir tek benim değil herkesin derdi bu. Derdimi biraz döktüm size. 
 
Allah sizden razı olsun. İyi ki bizim dertlerimizi anlatacak televizyon yok ama, Fatsa Yeni Haber gazetesi var.” Dedi.

Bu haber 1504 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum