Reklam

Liderler EYT için bir araya geliyor!

Marmara EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, muhalefet parti liderlerinin canlı yayında yapılacak açık oturumda EYT sorunlarını tartışacağını açıkladı.

Liderler EYT için bir araya geliyor!

Marmara EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, muhalefet parti liderlerinin canlı yayında yapılacak açık oturumda EYT sorunlarını tartışacağını açıkladı.

Liderler EYT için bir araya geliyor!
13 Şubat 2021 - 13:55

Marmara EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, sosyal medyadan açıklama yaparak bütün muhalefet liderlerinin katılımıyla EYT sorununun masaya yatırılacağı bir programda yapacaklarını ve canlı olarak yayınlanacak bu programa tüm muhalefet partilerinin katılacağını açıkladı.

 
“TÜM MUHALEFET PARTİ LİDERLERİ DAVET EDİLECEK”
Marmara EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı; “Çok yakında FOX TV de canlı yayında bütün muhalefet liderlerinin buluştukları EYT için çözüm noktalarını açıklayacakları açık oturumda buluşacağız. Marmara EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın davetiyle açık oturuma katılırım diyen, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Meral Akşener, Sayın Fatih Erbakan, Sayın Ahmet Davutoglu ve diğer Genel Başkanlara da davetimizi yapacağız. 20 yıldır yapılmayan liderler açık oturumunu EYT’nin birleştirici gücüyle yapacağız. Herkes bize haklısınız diyor. O zaman verin Eytnin haklarını ve bu mağduriyet bitsin. Ama mücadele etmeye devam edeceğiz Abo, Staj Sgk mağduriyeti yaratan bütün sorunların karşısında EYT SYD Dernekleri haklı davalarına devam edeceklerdir. Pandemi dönemi bittikten sonra toplantılara, mitinglere hakkımız için alanlara meydanlara bizler yeniden çıkacağız. Ülkemizin gündeminden EYT mağduriyetini düşürmeyeceğiz, hakkımızı alana kadar mücadele ye devam edeceğiz..”
EYT İÇİN TARİHİ GÜN!
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Marmara EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın çağrısı sonrası hem Türkiye hem de EYT açısında tarihi gün yaklaşıyor. EYT’nin açık oturum çağrısına olumlu yanıt veren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve diğer siyasi partilerin liderleri, yapılacak davetle çok yakında Fox TV’de bir araya gelecek. EYT sayesinde liderler uzun yıllar sonra ilk kez canlı yayında bir araya gelecek. Bu açık oturum, EYT için de tarihi bir gelişme olacak. EYT SYDD İl Koordinatörü ve Marmara EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, bu tarihi günle ilgili heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

memuralimlari.net 
muhabir: cihan kayalı

Bu haber 587 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum