Reklam

NİKSAR'DAKİ SENDİKADAN VEFA ÖRNEĞİ

Niksar Müftülüğü ve Bağımsız Diyanet Sendikasında çalışma hayatını tamamlayarak emekliye ayrılan personele veda ve plaket töreni düzenlendi.

NİKSAR'DAKİ SENDİKADAN VEFA ÖRNEĞİ

Niksar Müftülüğü ve Bağımsız Diyanet Sendikasında çalışma hayatını tamamlayarak emekliye ayrılan personele veda ve plaket töreni düzenlendi.

NİKSAR'DAKİ SENDİKADAN VEFA ÖRNEĞİ
05 Nisan 2021 - 16:21


Tokat-Niksar Müftülüğü ve Bağımsız Diyanet Sendikası bünyesinde uzun yıllar görev yaparak emekliye ayrılan 4 personele veda ve plaket töreni düzenlendi. Niksar Sanayi Sitesi Yunus Alabalık tesislerinde düzenlenen törene katılan Niksar Müftülüğü Bağımsız Diyanet sen. kurucu onursal başkanı Şirin Ali Yılmaz ve hali hazırdaki başkan Bekir Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri Metin Sağlık, Ali Tuzemen, Hamdi Bektaş, “ Biz bunu bir ayrılık olarak görmüyoruz. Bu kapı yine size açık, dostça güzelce ayrılmak hoş bir şey” dediler.
İmam Hatip olarak görev yaptıktan sonra emekli olan personele, bu zamana kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür eden Niksar'da ki Bağımsız Diyanet sen. kurucu ve onursal başkanı Şirin Ali Yılmaz, dostça ayrılabilmenin önemine değindi.
Uzun süredir birlikte çalıştıkları personelin emeklilik sonrasında ki yaşantılarında sağlık ve huzur temennisinde bulunan Niksar Bağımsız Diyanet sen. başkanı Bekir Çakmak, “Hayatta değişimler yaşanır. Asıl olan güzelliklerle ayrılabilmek. Ayrıldığın yere de tekrar dönebilmek, ziyaret edebilmektir. Sizler bu şehrin ve köylerinin kahrını, cefasını çektiniz. Sendikamız Niksar'da belli bir yerden, daha iyi bir yere doğru hareket halinde. Şu anda daha iyi yerlere doğru gitmek için gayret ediyoruz. Bu noktada sizlerin emeği çok" dedi.
Niksar Bağımsız Diyanet sendikası Yönetim kurulu üyesi Metin Sağlık, "Dostça ve güzellikle ayrılmak hoş bir şey. İnşallah buradan sonraki hayatınızda, ailenizle birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum. Yine bir ihtiyaç olduğunda kapılarımızı size kapatmıyoruz, çağırabiliriz” dedi.
Yeni nesillere imkan tanıma adına emekliliğin bir gereklilik olduğuna dikkat çeken Bağımsız Diyanet sen. yönetim kurulu üyesi
Ali Tuzemen , “Şu anda sizlerle böyle bir vedaya hazırlanıyoruz. Yenilenme de bir ihtiyaç. Bu sizin eskidiğiniz anlamına gelmiyor. Biz bunu bir ayrılık saymıyoruz. Ardından sanırım sıra bizlere gelecek. Yeni nesillere imkanlar tanımamız lazım. Babamın bir sözü vardır, ‘Dal altında dal büyümez' oğlum derdi. Bizde çekilme zamanımızı bilmemiz lazım. İnşallah bizde zamanı gelince çekileceğiz. Hiç kimseye buralar mülk değil, önemli olan güzelliklerle ayrılmak. Önemli olan birbirimizin yüzüne bakabilmek, yolunuz açık olsun” diye konuştu.
Emekli olan İmam Hatip personelleri Enver Demircioğlu, Ahmet Duran Gür, Nazım Gövtaş, Habil Azer ise Niksar Müftulüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bağımsız Diyanet sendikasının bir ilki gerçekleştirdiğini, kendilerini unutmayıp vefa örneği gösteren Niksar Bağımsız Diyanet sendikasına teşekkür ettiler.
#Niksarpaylaşım





 

Bu haber 967 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum