Reklam

Ordu Barosu Hayvan Hakları Konusunda Güzel Çalışmalar Yapıyor

Ordu Barosu Hayvan Hakları Konusunda Güzel Çalışmalar Yapıyor

Ordu Barosu Hayvan Hakları Konusunda Güzel Çalışmalar Yapıyor
07 Şubat 2021 - 19:20


* Haluk Murat Poyraz

Geçmiş haftalarda olduğu gibi bu hafta da Ordu Barosu Hayvan Hakları Komisyonu üyesi meslektaşlarımız Av. Emrullah Özsoy Av. Mehmet Akif Ersoy Av Didem Önsoy Av Barış Kılıçoğlu Av Belgin Cem Yıldız ve Av. Feyza Nur Yalçın Altınordu'dan başlayarak Ulubey, Gürgentepe ve Gölköy yolu; dönüşte de dere yolu boyunca yüzü aşkın sokak köpeğinin beslenmesi etkinliğini gerçekleştirdiler.

 
 Yol boyunca sağlık problemi olan ya da bakılamayacak durumda olan canlıların durumlarını ilgili birimlere iletip vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinlediler.
 
 Öncelikle çalışmalarımıza gönülden destek olan Altınordu Belediyesi, Gürgentepe Belediyesi ve Gölköy Belediyesi ekiplerine bu hususta teşekkürü bir borç biliriz. 
 
Komisyon olarak hedefimiz, Ordu'daki tüm kurum, dernek ve topluluklarla birlikte, Ordu ili sınırları içerisinde farklı türdeki tüm canlıların sorunlarıyla yakından ilgilenmek, toplum nezdinde hukuki farkındalıklar yaratmak ve en nihayetinde Ordu'yu Türkiye genelinde Hayvan Hakları konusunda örnek bir il haline getirmektir. 
 
Son üç ay içerisinde Baromuz Hayvan Hakları Komisyonunun yapmış olduğu faaliyetler, hedeflerimizin henüz ilk adımı olup, bu uğurda daha yürünecek çok yolumuz olduğumuzun bilinmesini ister; her daim desteklerinizi bekleriz. Saygılarımızla.
 
ORDU BAROSU
HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU

Bu haber 1152 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum