Reklam

SULTANBEYLİ'de SEÇİM HAVASINDA ZİYARET

Gelecek Parti İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin Yeni açılan Sultanbeyli ilçe teşkilat binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

SULTANBEYLİ'de SEÇİM HAVASINDA ZİYARET

Gelecek Parti İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin Yeni açılan Sultanbeyli ilçe teşkilat binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

SULTANBEYLİ'de SEÇİM HAVASINDA ZİYARET
15 Mayıs 2020 - 22:57

 Yeni oluşturulan ilçe yönetimi ve ilçe başkanı Erol Demir ile toplantı yapan İsa Mesih Şahin yeni yönetim ile tanışarak küçük çapta bir toplantı yapıldı.

 

Projeler değerlendirildi
 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Gelecek Parti Sultanbeyli ilçe başkanı Erol Demir  “İl Başkanımızı ilçe binamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu vesile ile ilçemizde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı ve ilçemize değer katacak projelerimizi değerlendirme fırsatı bulduk. Nazik ziyaretleri için Sayın İl başkanımız İsa Mesih Şahin beye teşekkür ediyorum” dedi.

Teşekkür etti
 

İl Başkanı İsa Mesih Şahin ise, “ Sultanbeyli ilçe başkanımız Erol Demir bey ile Sultanbeylimiz için projelendirilen çalışmaları ve güncel konuları değerlendirdik. Henüz çok kısa bir süre olmasına rağmen azimle çalışan bir ekibe sahipler her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Salgınla mücadele başta olmak üzere ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak yeni planlanan projeleri inceledik. Koronavirüs’le mücadelede gösterdikleri gayret ve hizmet için Sayın Başkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Sultanbeyli daha güzel geleceklere hazır inşallah” ifadelerini kullandı.

 sonrasında sultanbeyli bankalar caddesinde teskilat'ın bir kısmı kortej oluşturarak gelecek partisi genel merkez halkla ilişkiler başkan yardımcısı Cemal egin'e ziyarette bulunarak mevcut gündemi ve sultanbeyli ilçe teşkilatı hakkında istişarelerde bulunuldu ..

Ardından ugiad genel.meekezi'ni ziyaret eden Şahin ugiad genel başkanı Cesim yener ile samimi bir sohbetin ardından Sultanbeyli ilçe başkanı ve teşkilatı tarafından uğurlandı ...

Adeta Sultanbeyli'de seçim.havası tadinda'ki ziyaret kamuoyunda sevgi ile karşılandı ...

Ziyaret sırasında İlçe yönetimi, Gençlik kolları, Kadın kolları ve mahalle başkanları da  hazır bulundu.

Bu haber 542 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum