Reklam

Craft Pırlanta tektaş ve tamtur yüzükler sektörünün öncüsü

Craft Pırlanta tektaş ve tamtur yüzükler sektörünün öncüsü

Craft Pırlanta tektaş ve tamtur yüzükler sektörünün öncüsü

Craft Pırlanta tektaş ve tamtur yüzükler sektörünün öncüsü

Craft Pırlanta tektaş ve tamtur yüzükler sektörünün öncüsü
25 Eylül 2021 - 16:23


Ülkemizde uzun yıllardan bu yana pırlanta sektöründe faaliyet yürüten Craft Pırlanta kendi alanında 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahiptir. Genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Craft Pırlanta takı sektöründe Türkiye'de ve dünyada yapılan gelişmeleri yakından takip eder. Bu yakından takip neticesinde kuruluş dünya genelinde düzenlenen takı ve pırlanta fuarlarına katılır. Bu fuarlarda en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara müşterilerine sunmak için var gücüyle çaba sarf etmektedir. Craft Pırlanta bünyesinde uzman bir kadroya istihdam etmektedir ve uzmanlık ve deneyim isteyen pırlanta seçimini bu profesyonel kadrosu ile yapmaktadır. Uluslararası geçerliliği olan pırlanta değerlendirme ve derecelendirme yetkisine sahip olan Craft Pırlanta ülkemizde dünyanın en kaliteli pırlantalarının satışını yapmaktadır.
Dünyanın en kaliteli pırlantaları Craft Pırlanta'da
Craft pırlanta başta tamtur pırlanta yüzük çeşitleri olmak üzere bütün ürünlerinde dünyanın en kaliteli pırlantalarını kullanır. Yurt dışında da son derece samimi iş ortakları ile dirsek teması içerisinde bulunan Craft pırlanta her kalitede pırlantayı temin edebilme nüfusuna sahiptir. Craft pırlanta tecrübenin vermiş olduğu bir sektörel başarı sayesinde dünyanın pırlanta sektöründe önde gelen firmalarından biri olan HRD Antwert tarafından sertifikalarını onaylatmaktadır. Çünkü bir pırlantanın kalitesini aynı zamanda iyi bir sertifika tamamlamaktadır.
Evlilik sürecinin olmazsa olmazlarından pırlantalar
Pırlantalar özellikle evliliğe adım atmak isteyen ve evlilik teklifi yapmak isteyen bireylerin en çok tercih ettiği ve almak istediği hediyelerdir. Tektaş pırlanta yüzük evlilik teklifi esnasında son derece büyük bir anlam ifade eder. Craft Pırlanta tektaş ve beştaş yüzük alanında da son derece geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Aynı zamanda Craft Pırlanta özel üretim işleme de gerçekleştirerek müşterilerinin hayallerinde uyguladıkları pırlanta takıları hayata geçirmeye gayret gösterir. Craft Pırlanta hem toptan hem de perakende satışını gerçekleştirdiği için bunu bir fiyat politikası olarak avantaja çevirmiştir. Bir ara pırlanta kuruluşlarına göre oldukça kaliteli ve uluslararası geçerliliği olan pırlanta çeşitlerini daha uygun fiyatlara sunmaktadır. Kuyumculuk sektöründe güvenin son derece önemli olduğuna inanan Craft Pırlanta son derece güvenli ödeme seçenekleri ile www.craftpirlanta.com adresi üzerinden de satış gerçekleştirir.

Bu haber 424 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum