Reklam

MUCİZE BEBEK 14 YILIN SONUNDA UMUT OLDU

“UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN”

MUCİZE BEBEK 14 YILIN SONUNDA UMUT OLDU

“UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN”

MUCİZE BEBEK 14 YILIN SONUNDA UMUT OLDU
28 Mart 2022 - 12:22

 

 

Esra Kuş 14 yıldır anne olmayı bekliyordu. 9 kez düşük yaptı, iki bebeğini doğumda kaybetti ve bir kez de tüp bebek denedi ama yılmadı. Anne olmayı her şeyden çok istiyordu ve sonunda başardı. 14 yılın sonunda hamile kaldı ve şimdi heyecanla beklediği bebeğini sağlıkla kucağına aldı. Oğluna Yalın adını veren Esra Kuş, oğluna bir mektup yazarak duygularını anlattı ve anne adaylarına, “Siz de umudunuzu kaybetmeyin” dedi. 13 kez gebelik kaybı yaşamış olan Esra Kuş 14. hamileliğini öğrendiği andan itibaren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Timuçin Timuroğlu ile titiz bir tedavi protokolü sonucunda artık hayallerine kavuştu.

14 yıllık evli Esra Kuş. 14 yıldır da evlat hasretiyle çocuk sahibi olmak için mücadele veriyor. Onunki gerçekten bir mücadele örneği çünkü hemen her yolu deneyip artık olmaz dediği anda karşısına çıkan Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Timuçin Timuroğlu ile tekrar hayata bağlandı ve tekrar umutları yeşerdi. Çünkü kendisi 9 kez düşük yapmış bir tüp bebek denemiş ve iki bebeğini de doğum esnasında kaybetmişti. Artık umutları tükenmişken 14. gebeliğinde Op. Dr. Timuçin Timuroğlu ile yeni bir tedavi protokolüne başladı. Zorlu bir süreçti ama yılmadı, mücadelesinden anne olma sevgisinden asla vazgeçmedi ve bugün tüm tedavilere yanıt vererek başarılı geçen hamilelik süreci yaptığı sağlıklı doğumla taçlandı. Bebeğini kucağına sağlıkla alan Esra Kuş, “Kimse umudunu kaybetmesin” diyerek şunları söyledi:

DOKTORUM SAYESİNDE MUCİZEYİ YAŞADIM”

Op. Dr. Timuçin Timuroğlu bu süreçte yeri geldi bir doktordan da öte bir abi, bir arkadaş oldu bana. Tam vazgeçip tekrar tüp bebek deneyecekken “vazgeçme, mücadeleye devam Esra” dedi ve dediği de oldu. Vazgeçmedim ve bir gün hamile olduğumu öğrendim. Mucize gibiydi, eşime de bana da mucizeyi yaşattı. Dedi ki “Esracım şimdilik kimseye söyleme” yaptım dediğini, sadece ben eşim ve doktorum biliyorduk. Zor bir süreçti ama başardık. Doktorum sayesinde, iyi ki tanımışım onu, şu an eşim de ben de çok mutluyuz…”

EŞLER BİRBİRİNE HER KOŞULDA DESTEK OLMALI”

Bu zorlu süreçte eşlerin de birbirlerine mutlaka destek olması gerektiğini belirten Esra Kuş “Biz her zorluğu 14 yıl boyunca hep birbirimize destek olarak aştık” diyerek bebek sahibi olmak isteyen çiftlere şunları söyledi: “Kolay bir süreç değil bunu en iyi yaşayan biri olarak söylüyorum. Bir de her şey nasip kısmet, hayırlısını dilemek insana güç veriyor. Ben en büyük desteği eşimden aldım o da benden aldığını hep dile getiriyor. Çocuğumuz olmasa da biz birlikte çok mutlu olmayı başardık. Rabbim de bize 14 yıl sonra mucize bir bebek verdi. Eşim Kadir de ben de bu süreçte birbirimizden güç aldık, eşler her koşulda birbirlerine destek olsunlar…”

Bu haber 429 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum