Reklam

Mustafa Adıgüzel sosyal medya hesabından Cemal Enginyurt'u bombaladı

MHP Ordu Milletvekili yine bir yerel kanala çıkmanın karşılığında bizi diline dolamış.

Mustafa Adıgüzel sosyal medya hesabından Cemal Enginyurt'u bombaladı

MHP Ordu Milletvekili yine bir yerel kanala çıkmanın karşılığında bizi diline dolamış.

Mustafa Adıgüzel sosyal medya hesabından Cemal Enginyurt'u bombaladı
18 Mayıs 2020 - 01:49


Ben vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine bekçilerin tamamı değil, bir kısmının vatandaşa kötü davrandığını söyledim. Hatta çıkan tartışmalarda bazen bu bekçilerin, araya giren polise bile karşı çıktıkları söyleniyor. Bu şekilde davranışlardan esas gözbebegimiz emniyet kurumumuz  zarar görür. Hepsi silahlı olan bu bekçilerin bu sekilde davranışları üzücü olaylara neden olabilir. Yurttaşların güveni sarsılmasın, bu yanlış davrananları eğitin ve uyarın dedim. 
Vay efendim ben neden uyarmışım.  Ben devlet düşmanıymışım. Bakın sayın vekil. Siyaset yapma adına ölçüsüz laflar etmeyin. Biz milletvekiliyiz. Milletin hakkını arıyor, millet adına görev yapıyoruz.  Ve devlet de millet için var. Eğer bir devlet görevlisi millete yanlışlık yaparsa uyarmak, doğru yola teşvik etmek sadece milleti değil devleti de korumaktır. Bu devleti kuran bir partinin hem de çok iyi tanıdığın milletvekiline bu tarz söylemleri kendine yakıstırabiliyor musun bilmem ama,  o dilinden düşürmediğin devletin vekiline yakışmıyor bilesin.
Bu arada valiyi arkalamışsın. Hayırdır? Vali devlettir mi diyeceksin. Dün devlet degil miydi?  Ne değişti(!) merak ettim. Ilküvezde kadınlara terbiyesiz, vatandaşa şovmen diyen, şehit babasına bacak bacak üstünde ayar veren bu valinin nesini savunuyorsun sen bana. Bir yıldır şehit evinin yapılmasını engellediginden haberin var mı? Allah muhabbetinizi arttırsın. Aybastıya gidince şehit babasına da bir hal hatır sorarsın. Senin vali ile arkadaş olduk dersin. 
 Düşünüyorum memkeketin ve Ordu'nun bu kadar sorunu varken, insanlar işsiz, aşsız, salgın ayrı bir yandan, Sn.Enginyurt neden bu kadar beni konuşuyor? İhtimaller:
1- Memleketten bi haber
2- Konusacak başka bir şey bulamıyor
3- Halktan, doğrudan, emekten yana olanlar ile bir sorunu var.
Ben ne zaman fındık desem, ben ne zaman Ferraro desem benim aleyhime konuşuyor. 
Ben fındik için 25 TL dedim diye aleyhimde konusuyor, 20 TL yeter diyor. 
Bu yıl 2020 de rekolte 500 bin ton civarında bekleniyor,  geçen yıldan 300 bin ton eksik. 
Bu anda bile fındık 25 TL iken bu rekolte ile daha da yukarı fiyatlar oluşması muhtemel iken sen nasıl 20 TL telaffuz edersin. Hangi akılla ve kimin adına. Piyasa bugün bile 25 TL iken ve rekolte 300 bin ton geçen yıldan geride iken 25 TL nin altında fiyat telaffuz etmek bu ülkeye de emeğe de ihanettir. Bu da böyle biline..

Bu haber 682 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum