Reklam

MUSTAFA GÜLDAGI : MACRON KİMDİR?

Macron'un bağlantılı olduğu isimleri bilmezseniz Macron'u da Fransa'yı da anlayamazsınız.

MUSTAFA GÜLDAGI : MACRON KİMDİR?

Macron'un bağlantılı olduğu isimleri bilmezseniz Macron'u da Fransa'yı da anlayamazsınız.

MUSTAFA GÜLDAGI : MACRON KİMDİR?
20 Eylül 2020 - 15:53


Maddelerle anlatacağım. İsmi geçenlerin de yorumda resimlerini koyacağım. Dikkat buyurun.

1) Macron 2017 yılında 39 yaşında %66 oy alarak Fransa Cumhurbaşkanı oldu. Okuduğu okul, çalıştığı kurumlar, patronlarının bağlantıları, eşinin bağlantıları çok açık ve ürpertici derinlikte. Ve Macron'u iktidara taşıyan güç ve isimlerin bağlantıları daha da ilginç. Başlayalım.

2) Macron'u anlamak için en başından beri onu destekleyip büyüten Rothschild hanedanının Fransa'daki adamı "Jacques Attali" iyi tanımalı. Bu adam Yahudi asıllı. Neredeyse tüm Fransa Cumhurbaskanlarının danışmanı olmuştur. Ve Macron'un da oldu. Macronu o yükselten kişidir. Bu adamı tanımadan Macron'u anlayamazsınız.

3) Jacques Attali, 2007 yılında Macron'u "Ekonomiyi Teşvik Komisyonuna" soktu. Böylece Macron 29 yaşında devlet işine sokulmuş oldu. Attali, Macron'u çok sevdi ve onu Rothchild ailesinin bankası olan “Rothschild & Cie Banka" üst düzey çalışan olarak önerdi. Macron bu bankada bir süre çalıştı. Kendini eğitmesi sağlandı. Garip bir şekilde yönlendirilip eğitiliyordu. Bir şeye hazırlanıyordu. Devam.

4) Rothschild Bankası'nda büyük başarılara imza attı. Çocuk maması ve yiyeceği olan Nestle ve ilaç şirketi Pfizer'de Rothschild hanedanlığının kontrolünü artırdı. Bankanın egemenliğini büyüttü. Banka aracılığı ile Rothschild ailesini büyüttü. Rothschild ailesine hizmeti tamamladı. Pişirilip olgunlaşmıştı. Yeni göreve hazır hale gelmişti.

5) Hocası Jacques Attali ona yeni bir görev verdi. Fransa Cumhurbaşkanı Holland’a Macron’u önerdi. Macron daha sonra Cumhurbaşkanının genel sekreteri ve Ekonomi Bakanı olacaktı. Macron, Attali'nin kontrolünde ileriye taşınıyordu. Macron, Rothschild hanedanının isteklerini yerine getirecekti. Bunun için hazırlanmıştı zaten. 

6) Jacques Attali önemliydi. Attali sırasıyla 1981'de Cumhurbaşkanı olan François Mitterand, Sarkozy, Holland ve Macron'un en önemli danışmanı oldu. Devletin politikasını Rothschild ailesi adına o yönlendiriyordu. 
Jacques Attali Cumhurbaşkanlarının yanından hiç ayrılmıyordu. Buna herkes şaşıyordu. Fransa'da Cumhurbaşkanlarını yöneten adam olarak tanınıyordu.

7) Nicolas Sarkozy Cumhurbaşkanı olunca onun da resmi ve gayriresmi danışmanı Attali olacaktı. Sarkozy'nin göreve getireceği adamları Attali belirliyordu. Macron da o dönemde Attali tarafından devlet işlerine sokulmaya başlar. Attali'nin Cumhurbaşkanlarının yanında bulunması ilgi çekiyordu.

8) François Hollande Cumhurbaşkanı olunca Attali onun da danışmanı olur. Garip değil mi? Bu Cumhurbaşkanlarının önünü açan da Attali'dir. Attali, Holland döneminde Macron'u Holland'a önerip Ekonomi Bakanı yapar. Macron artık Ekonomi Bakanı olmuştur. Yavaş yavaş yükseltilmiştir. Hazır hale getirilmiştir.

9) Jacques Attali'nin siyonist düşünceleri vardı. Yaptığı konuşmada “Kudüs, yeni dünya düzeninin başkentidir" demişti. Zaten kendisi Yahudiydi ve siyonist düşüncelerini hiç gizlemiyordu. Fransa'yı asıl yöneten adam olarak biliniyordu. Rothschild ve Yahudi lobileri ile bağlantısı da gizli değil apaçıktı. Anlatacağım. Devam.

10) Jaques Attali her yıl Fransa’daki Yahudi organizasyonlarının çatı kuruluşu olan "CRIF" tarafından gizli kapılar ardında düzenlenen “CRIF’’ yemeklerine katılıyordu. Toplantı gizli değil. Fransa siyasetine bu toolabtıda yön veriliyor. Macron da CRIF toplantılarına katılanlardan. Toplantılarda konuşma da yapmıştır. Resmi yorumda. Her şey net ve açıktı.

11) Jacques Attali’nin ikiz kardeşi Bernard Attali ise 1988-1993 yılları arasında Air France CEO’su olarak görev yaptı. Fransa havayolları yani. Son zamanda Bank of America’nın kıdemli danışmanı olarak görev yapıyordu. Rothschild hava yoluna kadar Fransa'nın her yeri kuşatmıştı. Siyaset, ekonomi, hukuk, askeriye, finans, politika Rothschild'in adamlarının elindeydi.

12) Rothschild hanedanı Fransa politikasına hakim. Örneğin Baron David Rothschild’in kuzeni Eduard'un Sarkozy ve eşi Cecilia ile yakın ilişkileri var. Sarkozy Cumhurbaşkanı olunca “Rothschild & Cie” çalışını François Pérol’u başkanlık genel sekreteri görevine getirdi. Bu bankada çalışanlar Cumhurbaşkanın en yakınlarına yerleştiriliyordu. Tıpkı Macron gibi. Macron Cumhurbaşkanı bile olmuştu.

13) Anlayacağınız Rothschild hanedanı ile Fransa Cumhurbaşkanlarının bağlantısı hep oldu. Cumhurbaşkanları Charles de Gaulle’den Georges Pompidou’ye, Edouard Balladur’dan Nicolas Sarkozy’ye kadar. Rothschild Bankasının bir başka elemanı Nicolas Bazire, başbakan Pierre Beregovoy dönemimde onun yardımcısıydı. Dedim ya Fransa yöneticilerinin etrafı bu banka çalışanları tarafından dolduruluyordu. Şimdi dikkat.

14) Geldik en önemli yere. Macron’un eşi "Brigitte" kendisinden 25 yaş büyük. Evlenirken Macron 29, Biriggite 53 yaşındaydı. Biriggite Cizvitler’e ait bir lisede öğretmenlik yapmıştır. Aynı lisede öğrencilerinden biri de Macron'du. Macron da Cizivit lisesinde okudu. Daha sonra kocasından boşanan hocası Briggite ile evleniyor. Bu evlilik normal bir evlilik mi sizce? Değil.

15) Brigitte'in ilk kocası Louis Auziere bir bankerdi. Eski kocasından 3 çocuğu vardı. Gariotir ki Brigitte'in ailesinin ve eski eşinin Rothschild’larla yakın ilişkileri vardı.
Brigitte'nin ailesinin “Macarons d’Amiens” adlı Rothschild desteğiyle kurulan çikolota fabrikası vardı. Ailesi, eski kocası ve kendinin Rothschild ailesi ile bağlantısı vardı. Farkettiniz mi? Macron'un hayatına giren herşeyde her yol Rothschild'e çıkıyor. 

16) Rothschild'in gölge adamı "Jacques Attali" 2014 yılında bir televizyon programında Macron için "Cumhurbaşkanı kumaşı taşıyor, lider özelliği var" dedi. Tarih 2017'yi gösterdiğinde Macron Cumhurbaşkanı seçildi. Attali'nin dediği oldu. Rothschild bankasından Cumhurbaşkanlığına uzanan bir yol. Macron deniz, kara, para işinde Rothschild hanedanlığına uyuyor.

17) Macron'un akıl hocası Attali'ye göre dünyayı yönetmek Akdeniz'i yönetmekten geçiyor. Bunu sürekli dile getiriyor. Macron da Akdeniz'de büyük bir kavga başlattı. Macron'un Akdeniz politikasını Rothschild yönetiyor yani. Rothschil Akdeniz'in altına büyük bir teknoloji ağı kuruyor. Kablolu ağlardan, denizaltı dinleme, ulaşım, iletişim teknolojisine kadar. Dikkat buyurun.

18) Rothschild tüm Akdeniz ve Ortadoğu'ya hakim olmak için Libya, Suriye, Irak gibi birçok ülkeyi bölüp etkisiz hale getirdi. BAE, Suud, Mısır ve Sudan'ı da İsrail ile anlaştırarak etkisizleştirdi, iğdiş etti. Akdeniz ve Afrika'da olmak isteyen Türkiye'yi de Yunanistan ile engelliyor. Bir yandan da virüs ile dünyanın yeni dizaynını oluşturuyorlar.

19) Rothschild, Macron aracılığıyla "Sorunumuz Türk halkı ile değil, Erdoğan ile" diyerek Erdoğan nezdinde Türkiye'yi Afrika ve Akdeniz'den uzak durması için tehdit etti. Gelecek seçimde Rothschild Türkiye'de kendi ile uyumlu küreselci bir başkan adayını destekleyecek. İsmi belli oldu bile. Görmesini bilene apaçık.

20) Diyeceksininiz ki bu Rothschild'lar Fransa'ya bu kadar nasıl hâkim oldu? Her şey baba Rothschild'in 1800'lerde 5 oğlunu 5 büyük Avrupa ülkesine göndermesi ile başladı. Hepsine gittiği ülkeyi ele geçirme emrini verdi. Oğulllarından Jakop Rothschild'i de 1800'lerde Fransa'ya gönderdi. Fransa'ya gelip Rothschild hanedanlığının Fransa'daki kolunu büyütmeye  başladı. Fransa'yı ele geçirdi. Bugün Fransa'daki Rothschild & Cie adındaki bankanın temellerini Jakop Rithschild attı.

İşte Macron'un hikayesi bu.

NOT: Afrika, Ortadoğu ve Akdeniz'de izlediğimiz şey Rothschild ailesinin tüm bu bölgeleri yeniden dizayn etme çalışması. Tüm pürüz çıkaran ülkeler ve liderleri terbiye ediliyor. Uyanık olmalı.

-- Mustafa Güldağı 

Bu haber 4000 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum