Reklam

Oğuzhan ASİLTÜRK KİMDİR?

Evet son zamanlarda adı gündeme gelen Milli Selamet Partisinden,Refah partisinden ve Saadet Partisi’nden tanıdığımız;merhum Necmettin Erbakan’ın yol arkadaşı Oğuzhan Asiltürk kimdir?

Oğuzhan ASİLTÜRK KİMDİR?

Evet son zamanlarda adı gündeme gelen Milli Selamet Partisinden,Refah partisinden ve Saadet Partisi’nden tanıdığımız;merhum Necmettin Erbakan’ın yol arkadaşı Oğuzhan Asiltürk kimdir?

Oğuzhan ASİLTÜRK KİMDİR?
19 Haziran 2021 - 17:33



Evet son zamanlarda adı gündeme gelen Milli Selamet Partisinden,Refah partisinden ve Saadet Partisi’nden tanıdığımız;merhum Necmettin Erbakan’ın yol arkadaşı Oğuzhan Asiltürk kimdir? Neden İlerlemiş yaşına rağmen ve durduk yere Saadet Partisi Genel başkanı Temel Karamollaoğlu karşısına çıkmak istiyor veya  çıkartılmak isteniyor..Evinde birileri ile görüştükten sonra Temel Karamollaoğluna cephe almasının amacı nedir?Durduk yere neden kaşınıyor?

Buyrun Celal Söylemezin  kaleminden okuyalım;

“İsme bakınca, Oğuz boylarından gelen ve üzerine basa basa soya vurgu yapan bir isim.
Gören de der ki, isme bak adam harbi Türk.

Malatya Hekimhan doğumlu olan Oğuzhan Asiltürk’ün gerçek ismi
"DURMUŞ DURDUYAN"..!
1969 yılında bu ismi değiştirmiş ve şimdiki ismini almış.

Evet, bunlara PAKARDUN ERMENİSİ deniyor.
Pakardunlar, dıştan Müslüman görünen, alt kimliği Ermeni olan kripto bir cemaattir.

Asıl anlatmak istediğim mesele ise, bu toprakların kutsallarını kendilerine paravan yapan, çarpıcı isimlerle kendisini kamufle eden kripto kişilikler, hem milliyetçiliğin, hem de dinciliğin önde gelen isimleri olarak ortaya çıkıyorlar ve Türkiye siyasetine yön veriyorlar.

Ama bizim salaklar, o Alevidir, bu Sünnidir muhabbeti ile, bu türden kripto karakterlerin piyonları durumuna düşüyorlar.
Türk olan, Türk gibi yaşar arkadaş.
Ama siyasal İslamın özü, ümmetçiliktir.
Türk kimliğini yok etmek üzere görevlendirilmişlerdir..!

Ali Kırca’nın Siyaset Meydanı programında, Korkut Özal, Turgut Özal’ın Cumhurbaşkanı iken kendisine Türkiye’nin adının  “Anadolu Cumhuriyeti” olarak değiştirilmesinden söz ettiğini açıklamıştı. 
Ali Kırca, Korkut Özal’a dönerek, “Turgut Özal bir ara ’Ben de Kürt olabilirim’ dediği için soruyorum. Siz Kürt müsünüz” diye sormuş,  Korkut Özal karışık bir etnik yapıya sahip Malatya’nın yüzde 40’ının Ermeni olduğunu iddia ederek, annesinin Osmanlı aşiretinden geldiğini, babasının karışık olduğunu söylemişti.

Demek istediğim şu ki, kimliklerini gizlemek zorunda olan insanlar, hangi makama gelirse gelsin içinde yaşadıkları topluma karşı gizli bir isyan halindedir. 
Kimliğini gizlemek, psikolojik rahatsızlığa yol açar.
Yabancı gizli servisler bunların bir kısmını çocukken keşfederek yetiştirir, devletin içinde önemli makamlara getirdikten sonra kendi isteklerini yerine getirmelerini ister. Bunlara istihbarat dilinde “koza” denilir.
Türkiye’nin bir “Gizli Ermeniler” meselesi vardır.
Tıpkı halkın demokrasi Partisi(HDP), PKK gibi örgütlerin içinde olan gizli Ermeniler gibi..

Celal Söylemez

Not; Bu yazı Ermeni ve Rum vatandaşlarımızı rencide etmek ve insanları etnik kökenlerine,inanç düşüncelerine göre ayrıştırmak için paylaşılmamıştır. 
İnsanlar isim değişikliği yapmadan da Müslüman olabilirler ve yaşamlarını Türk Vatandaşı olarak devam ettirebilirler..

Bir anekdot : 
"Merhum Necip Fazıl, Oğuzhan Asiltürk ismini duyunca "Hem Oğuz, Hem Han, Hem Asil, Hem Türk" bu tesedüf olamaz, bir puştluk var demiş.

Meğer "Durmuş Durduyan" olan ismini 1969'da Oğuzhan Asiltürk diye değiştirmiş. 

Her millete saygım var ama bu değişiklikte bir bukelamunluk var"
 

Bu haber 2444 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum