Reklam

Ziraat Bankası 2 yıl geri ödemesiz kredi verecek!

Ziraat Bankası, 5 yıl vadeli, 2 yıl geri ödemesiz kredi verileceğini belirtti.

Ziraat Bankası 2 yıl geri ödemesiz kredi verecek!

Ziraat Bankası, 5 yıl vadeli, 2 yıl geri ödemesiz kredi verileceğini belirtti.

15 Ocak 2021 - 12:14

Kamu Personeli sitesinde yer alan haberde, Koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik olarak zor dönemler yaşayan vatandaşlar için Ziraat Bankası'ndan yeni bir kredi kampanyası geldi. Banka, yaptığı açıklamasında kolay ödeme seçeneklerinin olduğu kredi paketini duyurdu. 2 yıl geri ödemesiz kredi paketi hakkında merak edilenler haberimizde

5jwsq7cngkqgub0nfiy2ng.jpg

4 AYRI KAMPANYA

Vatandaşlar için 2 yıl geri ödemesiz kredinin verileceğinin duyulmasından sonra vatandaşlar detayları araştırmaya başladı. Vatandaşlar, kendilerine sunulan bu kredi kampanyaları arasından en uygun seçeneği oluşturabiliyor.

k18drqaxlkqwy-hrwsfmyw.jpg

Kampanyaların İleri, Verimli, Milli ve Endüstri olarak isimlendiği açıklandı. Bu kampanyalar, gerektiği durumda işletme ve yatırım kredileri de verebilecek. Farklı limit ve vade fırsatlarıyla birlikte vatandaşlar artık ihtiyaçlarını karşılamak adına kolay bir şekilde kredi çekebilecek.

2 YIL GERİ ÖDEME YOK

Açıklanan kredi paketinde 10 yıla varan vade seçeneğinin olacağı gibi ek 2 yıl geri ödemesiz dönemin olacağı duyuruldu. İhtiyaç sahiplerine verilecek olan kredinin limiti ise 150 milyon TL açıklandı.

2708688-d1c4fc6f790c222cfd699165286b1432-640x640.jpg

KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, ihracat sektöründe faaliyet göstermesi gerektiği ifade edildi. Yetkililer açıklamasında başvuruların yakın bir tarihte başlayacağını ifade ederken, kredi ile ilgili bilgi mobil uygulama ve direkt olarak şubelerden alınabilecek.

Haberin Videosu İçin Aşağıda


kaynak: kamupersoneli.net


Bu haber 1210 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum